Topsupporters

Als Topsupporter bij Public Support Business werk je als bestuurs- of directiesecretaresse voor een raad van bestuur, directie, management of project in het bedrijfsleven, de zorg of non profit. Vanuit een vast dienstverband bij ons, werk je steeds op verschillende werkplekken in verschillende ondersteunende functies. Soms werk je langere tijd op één plek, maar het kan ook zijn dat je twee opdrachten naast elkaar hebt of één dag ergens in moet vallen. Hoewel je dus een vaste baan hebt, geniet je van ontzettend veel afwisseling. Zo kun je op allerlei manieren jouw talenten inzetten en ontwikkelen.

Onze Topsupporters staan garant voor kwaliteit en flexibiliteit. We verwachten dat je prioriteiten kunt stellen, elke vraag een stapje voor kunt zijn en uiteraard ga je gepast om met vertrouwelijke informatie. Een actieve, positieve houding vol initiatief, overzicht en vakkundigheid zijn vereist. Je werkt zeer zelfstandig en toch ben je onderdeel van een groot team dat altijd voor elkaar klaar staat.

Toch liever een vaste baan met een vaste werkplek en standplaats? Ook dat is mogelijk. Via Executive Secretaries, een ander onderdeel van de Support Groep, matchen wij jou aan een van onze opdrachtgevers. Daar treed je dan direct in dienst! We hebben uitstekende contacten waardoor de kans groot is dat we snel de juiste baan en werkplek voor je vinden.

 

Wat bieden wij?

Onze secretaresses hebben toegang tot een professioneel landelijk netwerk en goede arbeidsvoorwaarden. Je krijg een marktconform salaris, 25 vrije dagen, een auto van de zaak, goede pensioenregelingen en een vaste onkostenvergoeding. Ook zijn er leuke bedrijfsfeesten, heb je een topteam met leuke collega’s om je heen en geven we om jouw ontwikkeling. Je krijgt goede ondersteuning vanuit de regiodirectie, trainingen en bijscholing en niet te vergeten erg interessante opdrachten! In deze vaste baan vind je ontzettend veel afwisseling waardoor jouw ontwikkeling als een speer zal gaan.

Na een selectieprocedure vullen we indien nodig jouw kennis aan, op de manier die relevant is voor jou. Je bent nooit te oud om te leren en we bieden daarom iedereen de mogelijkheid aan zich bij te laten scholen. Zo zorgen we dat onze zeer ervaren secretaressen helemaal up-to-date zijn. Trainingsdagen, workshops en persoonlijke begeleiding zijn beschikbaar voor wanneer dat nodig is. Onze vele mogelijkheden om bij te leren maken van gewone directiesecretaressen echte Topsupporters!

“Na de eerste kennismaking geen seconde getwijfeld om lid te worden van het team van Public Support. Wat een spirit.”

Corina Hanekamp (53), sinds 2016 in dienst.

Op zoek naar een vaste baan?

Bekijk de mogelijkheden bij Executive Secretaries