Traineeship ervaren secretaresses

Ben jij een ervaren vakvrouw (of man!) in het vakgebied van de professionele ondersteuning? Heb jij als secretaresse al een ruime staat van dienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Haal jij nog het beste uit jezelf bij je huidige baan? Als jij behoefte hebt om het roer om te gooien, iets nieuws te leren en je kennis en talenten op een andere manier in te zetten, hebben wij de ultieme kans!

Ervaren (directie)secretaresses van 50 jaar of ouder zijn van harte welkom om een traineeship te volgen bij Public Support Business. Jouw ervaring en inzet is hard nodig! Daarbij geven we je de kans om nieuwe dingen te leren en te ontdekken welke talenten je wellicht nooit hebt gebruikt! Leer nieuwe organisaties en mensen kennen en ontwikkel zo jouw secretariële vaardigheden nog verder. Je volgt bij ons relevante gecertificeerde trainingen terwijl je op de werkvloer alles direct toe kunt passen en al doende verder leert.

Waar krijg je tegenwoordig nog direct een vast contract? Wie investeert er nog in het trainen van 50-plussers? Waar vind je nog een vaste baan met zo veel uitdaging en afwisseling? Waar krijg je zo veel persoonlijke begeleiding en werk je zo zelfstandig en dan ook nog in een superleuk landelijk team?

Maak kennis met Public Support Business!

“Na de eerste kennismaking geen seconde getwijfeld om lid te worden van het team van Public Support. Wat een spirit.”

Corina Hanekamp (53), sinds 2016 in dienst.

Informatie­bijeenkomst

Traineeship 50+

Begin 2020 organiseren we een informatiebijeenkomst over onze traineeship 50+, op ons kantoor in Lisse. Meld je aan en binnen 48 uur  ontvang je van ons een reactie via e-mail.