Opdrachtgevers

Public Support Business heeft allerlei opdrachtgevers verspreid door het hele land. Van verzekeraars tot woningcorporaties, montagebedrijven en ziekenhuizen: overal in het bedrijfsleven zitten onze bestuurs- en directiesecretaresses. Ook voor de raad van bestuur, projecten, afdelingen, en het management bieden we ondersteuning, evenals personal assistants en coördinatoren/teamleiders voor het secretariaat.

Onze secretaresses noemen we niet voor niets Topsupporters. Ze hebben veel kennis en ervaring opgedaan op veel verschillende werkplekken. Daarom zijn ze zeer flexibel inzetbaar, vriendelijk en sociaal in de omgang. Echte vakvrouwen die steeds weer gevraagd worden voor vervanging bij ziekte, vakantie of zwangerschapsverlof, of bij drukte. Ook voor lopende of nieuwe projecten, kort of langlopend, zijn deze Topsupporters inzetbaar.

Hoewel ons team groot en landelijk verspreid is, is het een hecht team met veel betrokkenheid. Alle TopSupporters staan in direct contact met de regiodirecteuren en we staan als team ook zeker voor elkaar klaar. Er is dus altijd wel iemand beschikbaar voor een nieuwe opdracht in het land!

Secretaresse nodig?

neem contact op met jouw regiodirecteur.