Vakantievervanging

De vakantieperiode komt er weer aan en je gunt je secretaresse natuurlijk een fijne vakantie. Maar ondertussen stapelt het werk zich op en je kunt niet altijd al het werk verdelen over de andere secretaresse(s). Een paar extra handen dat tijdelijk de taken van je secretaresse overneemt is dan heel welkom! Vaak zijn de vakantieperiodes een terugkerend knelpunt. Met de vakantievervanging van Public Support Business komt daar een einde aan!

Public Support Business is een landelijk detacheringsbureau dat directie- en bestuurssecretaresses detacheert. Onze secretaresses zijn ervaren vakvrouwen die al jarenlang ervaring hebben op het gebied van ondersteunende werkzaamheden in het bedrijfsleven. Ze voegen zich makkelijk naar een nieuwe werkomgeving en kunnen binnen een dag al een groot verschil maken.

Onze secretaresses zijn goed opgeleid en kennen de laatste ins en outs van secretarieel werk in het bedrijfsleven. Daarbij werken ze voor verschillende opdrachtgevers waardoor ze erg ervaren zijn en snel kunnen schakelen. Daarnaast zijn het de leukste, gezelligste en meest enthousiaste secretaresses die je je maar kunt wensen!

Vraag direct vakantievervanging aan!

 

  Periode
reCAPTCHA is required.

 

Secretaresse nodig?

neem contact op met jouw regiodirecteur.