Wat bieden wij?

Public Support Business biedt organisaties in het bedrijfsleven kwalitatieve secretariële ondersteuning op detacheringsbasis. Door ons eigen unieke ontwikkeltraject en de opzet van onze personeelswerving zijn onze bestuurs- en directiesecretaresses altijd zeer ervaren in de ondersteunende werkzaamheden. Met relevante trainingen en persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat onze secretaresses de beste keus zijn voor onze opdrachtgevers. Ze zijn up-to-date geschoold, ervaren en direct flexibel inzetbaar doordat we in het hele land ruim voldoende supporters in dienst hebben. Daarnaast blijven wij onze supporters bijscholen door middel van trainingen, zodat ze altijd up-to-date zijn.

Bedrijven, instellingen, corporaties en organisaties in het bedrijfsleven vergen de beste ondersteunende krachten voor al het organiseren, plannen en overig ontzorgen. Daarom zijn de secretaresses altijd elke vraag een stapje voor, want ze hebben ervaring in vele verschillende werkvelden. Zit je plotseling om een secretaresse verlegen? Geen nood. Wij leveren binnen 24 uur een vervangende secretaresse voor 1 dag, 5 dagen in de week of zelfs een langere periode.

Passie om te ontzorgen, daadkracht, een positieve instelling, flexibiliteit en grote kwaliteit staan centraal bij onze ondersteunende secretaresses. Of het nu om het ondersteunen van een project gaat, het uit handen nemen van taken in een drukke periode, invallen tijdens ziekte of afwezigheid, onze directie- en bestuurssecretaresses staan in de startblokken.

Bel me terug

Op zoek naar vast personeel?

Bekijk de mogelijkheden bij Executive Secretaries