Over ons

Public Support Business is onderdeel van de Public Support Groep: dit is het enige landelijke detacheringsbureau dat zich richt op het ondersteunen van directies en besturen bij de overheid. In 2015 ontstond Public Support Business, dat zich richt op het ondersteunen van directies en besturen in het bedrijfsleven, de zorg en non profit organisaties.

Met onze eigen unieke opleidingsformule kunnen onze secretaresses (Topsupporters) zich razendsnel ontwikkelen. We hebben talloze vakvrouwen (en -mannen) in vaste dienst die gedetacheerd kunnen worden op allerlei opdrachten in het bedrijfsleven, zowel voor langere tijd als op invalsbasis.
Public Support Business detacheert ervaren Topsupporters in functies als: directiesecretaresse, secretaresse van een raad van bestuur, projectsecretaresse, personal assistant, afdelingssecretaresse, managementassistent en coördinator/teamleider bij bestuurs- of directiesecretariaat.

Andere onderdelen van de Public Support Groep, oftewel The Secretary Network, zijn:

Public Support: Top- en Youngsupporters voor secretariële ondersteuning binnen de overheid.

Public Project Support: projectsupporters binnen de overheid.

Public Support & More: organisatie en aanbod van trainingen, coaching en evenementen voor bestuurs-, directie- en managementassistenten.

Executive Secretaries: werving- en selectiebureau voor secretaresses. We zoeken, vinden en matchen de besten in hun vak voor vaste banen.

De mensen

Benieuwd wie werkzaam is in uw regio?