Wat bieden wij?

De selectie- en sollicitatieprocedure
De selectieprocedure bij Public Support Business is streng. Iedere kandidaat heeft naast een algemene bedrijfspresentatie twee gesprekken met twee regiodirecteuren. Ook wordt een taaltest afgenomen, wordt je kennis met betrekking tot het Officepakket getest en trekken we twee referenties na. Als hierna alle lichten op ‘groen’ staan, volgt na het G Plus traject, een aanstelling voor 12 maanden en vervolgens een aanstelling voor onbepaalde tijd.  

Arbeidsvoorwaarden

We bieden onze Topsupporters goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een marktconform salaris, 25 vrije dagen, een auto van de zaak, een prima pensioenregeling en een vaste onkostenvergoeding. Ook investeren wij in jouw ontwikkeling door middel van het organiseren van onder meer workshops en zaterdagtrainingen.

Als je het anders wilt,
doe het dan ook anders!

Afwisseling en toch een vaste baan. Persoonlijke aandacht, begeleiding en grote betrokkenheid over en weer. Dat is werken bij Public Support Business. De uitstekende en vooral actuele opleidingen en de beste begeleiding staan garant voor een veelbelovend ontwikkelingsperspectief. En niet te vergeten, uitstekende arbeidsvoorwaarden.

TOPfuncties

Wij detacheren ervaren Topsupporters in functies als:

directiesecretaresse
secretaresse raad van bestuur
personal assistent
projectsecretaresse
secretarieel medewerker
coördinator/teamleider bestuurs- of directiesecretariaat

Social Support

Kennis met elkaar delen in een ‘eigen’ omgeving, dat kan via onze LinkedIn-groep ‘Public Support’. Als Topssupporter heb je uiteraard een LinkedIn-profiel en neem je deel aan deze groep. Het motto van de Topsupporters is: ‘Het antwoord is altijd ergens’.  

Public Support Business introduceert
de Q-secretaresse

Binnen organisaties zijn diverse secretariële functies, zoals secretaresse raad van bestuur, directiesecretaresse, managementassistente, afdelingssecretaresse, personal assistant en projectsecretaresse. Het is onze visie om al deze functies om te smeden naar één profiel: die van de Q-secretaresse.  

TOP referenties

psy-refkaartPublic Support Business werkt samen met verschillende opdrachtgevers in de Randstad. Bekijk de
kaart voor de
volledige refe­-
rentielijst.

“Werken voor Public Support is iedere dag een uitdaging. Hoogtepunt: de klant vraagt je steeds weer terug.”

Gerloes van Nunen (64), sinds 2011 in dienst.

Op je eerste werkdag bij Public Support Business staat hij voor je klaar: een Toyota Aygo. Zuinig, veilig en handig. Zo rij je eenvoudig naar de verschillende opdrachtgevers.