Wie zijn wij?

Public Support Business is op 1 juli 2015 opgericht. We richten ons op ondersteuning van directies en besturen in het bedrijfsleven, in de zorg en non profit. Als onderdeel van de Public Support Holding kunnen we ons razendsnel ontwikkelen, omdat we gebruik kunnen maken van de kennis en kunde en de unieke formule van Public Support. Inmiddels heeft Public Support meer dan 275 ervaren Top- en Youngsupporters in vaste dienst en heeft de formule zich dubbel en dwars bewezen. Onze Top- en Youngsupporters voegen iets toe, zijn flexibel, enthousiast en bovendien aardig!

De basisprincipes van de dienstverlening van Public Support Business zijn: kwaliteit, snelheid van reageren in combinatie met een flexibele inzet (ook inhuur per dag is mogelijk) en een gunstige prijsstelling.

Topsupporter

Public Support Business detacheert ervaren Topsupporters in functies als:

directiesecretaresse
secretaresse raad van bestuur
projectsecretaresse
personal assistant
afdelingssecretaresse
managementassistent
projectondersteuner
coördinator/teamleider bestuurs- of directiesecretariaat

“Public Support voelt voor mij als thuiskomen. De contacten met de mensen van Public Support zijn zeer prettig en warm.”

Henrike Offerman (44), sinds 2016 in dienst.

TOP referenties

psy-refkaartPublic Support Business werkt samen met verschillende opdrachtgevers in de Randstad. Bekijk de
kaart voor de
volledige refe­-
rentielijst.

TOP referenties

Public Support Business werkt samen met verschillende opdrachtgevers in de Randstad. Bekijk de kaart voor de volledige refe­rentielijst.