Ben jij een Topsupporter?

Je hebt een secretariële opleiding op hbo-niveau, bent klant- en kwaliteitgericht, beheerst het Nederlands en het Engels (en bij voorkeur ook het Duits) perfect in woord en geschrift, je kent MS Office van binnen en van buiten en beschikt over relevante werkervaring. Het is jouw uitdaging om iedere vraag net dat stapje voor te zijn, je kunt prioriteren en omgaan met vertrouwelijke informatie. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan is het misschien tijd om je loopbaan een andere wending te geven. Dit kan bij Public Support Business.

Wij komen graag in contact met onbevangen en initiatiefrijke teamspelers. Belangrijke eigenschappen voor succes zijn zelfstandigheid, vakkundigheid, overzicht en een positieve instelling. Wil je meer weten of meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Zijn wij naar elkaar op zoek?

Public Support Business is continu op zoek naar ervaren directiesecretaresses, secretaresses raad van bestuur, personal assistants en managementassistentes die graag willen werken in het bedrijfsleven. Lees meer over je mogelijkheden.

Afwisseling

Jouw kennis en ervaring worden optimaal aangesproken, want de werkplekken en banen die we aanbieden zijn afwisselend en geen dag is hetzelfde. De ene keer ga je aan het werk ter vervanging bij ziekte, vakantie of zwangerschapsverlof en een andere keer ondersteun je bij drukte. Of je wordt ingezet op een lopend of een nieuw project, bij een korte of een lange opdracht; het is allemaal zeer gevarieerd.

Vaste baan
vaste werkplek?

Toch liever een vaste baan met een vaste werkplek en standplaats? Ook dat is mogelijk. Je treedt dan direct in dienst bij een van onze opdrachtgevers. We hebben uitstekende contacten waardoor de kans groot is dat we snel de juiste baan en werkplek voor je vinden.

Verschillende werkplekken

Voor mensen die wel op zoek zijn naar een vaste baan, maar niet naar een vaste werkplek. Voor mensen die hun ervaring willen inzetten op verschillende werkplekken en functies en zich op die manier verder willen ontwikkelen.

TOP referenties

psy-refkaartPublic Support Business werkt samen met verschillende opdrachtgevers in de Randstad. Bekijk de
kaart voor de
volledige refe­-
rentielijst.

TOP referenties

Public Support Business werkt samen met verschillende opdrachtgevers in de Randstad. Bekijk de kaart voor de volledige refe­rentielijst.

“Wat ben ik trots om voor Public Support te mogen werken. Het is de beste beslissing die ik in jaren heb genomen!”

Susanne Gulien (50), sinds 2016 in dienst.

Wij hebben bij uiteenlopende opdrachtgevers en op verschillende plekken in het land interessante opdrachten en projecten. Daarvoor vragen wij van jou een reisbereidheid van maximaal 1,5 uur enkele reis, gerekend vanaf je woonadres. Natuurlijk hoort daar een auto van de zaak bij.

Flex vast & zeker
en… mobiel

We hebben interessante opdrachten en projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers op verschillende plekken in het land. Daarvoor vragen wij van jou een reisbereidheid van maximaal 1,5 uur enkele reis, gerekend vanaf je woonadres. Natuurlijk hoort daar een auto van de zaak bij.

Topfuncties

Public Support Business detacheert ervaren Topsupporters in functies als:
 directie­secretaresse, ­secretaresse raad van bestuur en project­secretaresse.

The Secretary Network